Werken bij J&P

J&P ten Have B.V. is een modern ingerichte potplantenkwekerij met 2 locaties in De Lier en Maasland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de hoofdteelten van Begonia, Blad Begonia en Gloxinia. Daarnaast telen we de Poinsettia en Groene planten als opvulteelt. Alle werkzaamheden worden met behulp van geautomatiseerde processen tot stand gebracht. Binnen J&P ten Have is er een groep vaste enthousiaste collega’s werkzaam die er samen voor zorgen dat er kwalitatief hoogwaardige producten worden gekweekt!
Klik hier (filmpje: Werken in de tuinbouw – Kasgroeit) om een beeld te krijgen van ons bedrijf.

Onze vacatures

Momenteel geen openstaande vacatures

Is er op dit moment geen vacature beschikbaar? Of zit er geen geschikte vacature voor jou bij? Maar weet je zeker dat jij bij ons past? Stuur dan een open sollicitatie! Stuur je motivatie met CV naar Gerard van Deventer: gerard@jenptenhave.nl

    Medewerkers aan het woord

    Elke dag met plezier naar mijn werk

    Lynn van Deventer aan het woord.

    Waarom ik elke dag weer met veel plezier naar mij werk ga is omdat ik leuk en afwisselend werk heb. De tijd dat ik hier werk heb ik al veel mogen leren op verschillende functies binnen het bedrijf. Onder andere het oogsten, transport planning, orderafhandeling en het aansturen van de productiemedewerkers. Wat het werk nog leuker maakt is dat je elke dag weer met een heel leuk en hecht team mag samenwerken. Ik ben nog lang niet uitgeleerd op dit bedrijf. Mijn volgende doelstelling is misschien wel het leren kweken van onze diverse bloeiende en groene planten.