Must HAVE Perfection

J&P streeft naar Must HAVE Perfection die tot stand komt door het nastreven van onze missie, kernwaarden en visie.

Kwaliteit, Onderscheidend, Betrokkenheid, Duurzaam, Toekomst

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel wij gaan alleen voor het beste en het mooiste product die voornamelijk duurzaam wordt gekweekt, Must HAVE Perfection. Daarnaast zijn wij lid van Decorum dit is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers en staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Onderscheidend

Door ons brede assortiment van bloeiende – en groene kamerplanten en een ruime keus aan producten van topkwaliteit die voornamelijk duurzaam worden gekweekt maakt onze producten zo uniek.

Betrokkenheid en de mens centraal

Medewerkers
Jaarlijks houden wij met onze medewerkers een strategische sessie, hier wordt er meegedacht over strategische beslissingen binnen het bedrijf.

Regelmatig organiseert de Personeelsvereniging leuke uitjes en regelt een cadeautje of bloementje voor een collega bij speciale gelegenheden.

Klant
Een goed contact met klanten is erg belangrijk, we moeten op elkaar kunnen rekenen, niet alleen in goede tijden. De markt in planten is een dynamische markt, er gebeurt veel en geen dag is hetzelfde.

Wij denken mee met onze klanten en proberen ze zoveel mogelijk te ontzorgen.
Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze medewerkers, leveranciers en klanten worden betrokken bij het productie proces.

Duurzaam

Door vraag uit de omgeving en markt proberen we zo duurzaam mogelijk te telen.

  • Dit doen we door de locatie Herenwerf te verwarmen met aardwarmte van GEOPOWER, voor de locatie Kreekrug zijn we aan het onderzoeken om mee te doen met aardwarmte Maasdijk.
  • We passen geïntegreerde bestrijding toe (I.P.M. Integrated Pest Management). Dit houdt in dat we een plaaginsect of ziekte eerst biologisch of mechanisch bestrijden voordat we chemisch corrigeren. Zo zetten we biologische bestrijders uit tegen Witte Vlieg, Luis en Trips. Verder proberen we hygiënisch te werken zodat ziektes en plagen geen kans krijgen. Al onze producten zijn voorzien van een plantenpaspoort.
  • Doordat we het label ProductProof voeren van MPS gebruiken we voor het verpakken van planten papierenhoezen en kartonnen trays, dit vooral voor klanten in Duitsland.
  • Het water wat we gebruiken om de planten water te geven wordt ontsmet en hergebruikt.

Toekomst

J&P ten Have en medewerkers creëren dagelijks schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit met onze planten. We telen een breed en onderscheidend assortiment potplanten om zo een sterke marktpositie te verkrijgen. Dit doen wij met veel passie, wat uiteindelijk resulteert in perfectie.