Home > Links

Interessante links

Kom meer te weten over J&P en haar partners

Decorum Company 
Het kwaliteitsmerk Decorum Plants&Flowers is sinds 1999 een begrip bij de internationale vakhandel.
Een club van speciaal geselecteerde, gepassioneerde planten- en bloemen kwekers vormt hiervan de basis.
Onder de herkenbare ‘Decorum-vlag' brengt Decorum Plants&Flowers een lijn van 4000 producten, die in meer dan 40 landen verkrijgbaar zijn dankzij ons netwerk van tientallen geselecteerde exporteurs.

Feel Green
Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company.
Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

FloraHolland
Bloemen met hun uitbundige vormen en kleuren staan voor schoonheid, voor gevoel. Planten dragen bij aan een mooie en gezonde omgeving. FloraHolland maakt het mogelijk dat die prachtige bloemen en gezonde planten hun weg naar de consument vinden. Sierteeltproducten die een hoge kwaliteit hebben, en uiteraard verantwoord zijn geproduceerd.

Aardwarmte
J&P ten Have is samen met een aantal kwekers bezig met de voorbereidingen voor het boren naar aardwarmte project GeoPower Oudcamp.

Hiermee wordt getracht de producten op een zo duurzaam mogelijke manier te telen en een meerwaarde te creëren voor de markt. 


M. Koppe
Bij M. Koppe zijn decennia lang verschillende potplanten cultures gekweekt, waaronder de Begonia elatior. Vanaf het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is de Begonia vermeerdering onze specialiteit. Om de kwaliteit van het Begonia assortiment te verbeteren is in 1987 gestart met een eigen veredelingsprogramma.

Beekenkamp
Beekenkamp Plants B.V. is veredelaar en vermeerderaar van pot- en tuinplanten.
Beekenkamp is marktleider in begonia elatior, cyclamen, dahlia, platycodon en is toonaangevend in veel andere gewassen. Beekenkamp heeft een wereldwijde afzet van meer dan 350 miljoen planten. Beekenkamp onderscheidt zich door kwaliteit, specialisatie in diverse gewassen en teeltkennis.

Microflor
Microflor ontwikkelt een vernieuwend assortiment van rassen, waaronder de Gloxinia Sonata, voor de sierteelt en produceert kwalitatief hoogstaand uitgangsmateriaal. Het is hun ambitie om daarin de referentie te zijn in Europa. Zij willen een strategische partner zijn voor professionele telers door intensief en vanuit een persoonlijke benadering met hen samen te werken.

Stichting de Zaaier

Stichting de Zaaier is een praktische hulporganisatie uit het Westland, die zich met kennis van de agrarische sector, specifieke benodigdheden en financiële middelen, richt op enkele landelijke gebieden in het Noordoosten van Congo.

Dümmen Orange

Dümmen Orange is het resultaat van meer dan 100 jaar ondernemen met een unieke en vernieuwende collectie bloemen en planten.
s-Werelds beste veredelaars verenigen bewezen technieken en de nieuwste innovaties. Het collectie is de grootste ter wereld en vormt het bewijs van onze passie en vakmanschap. Lokaal gegrondvest en wereldwijd aanwezig, ontwikkelen we onszelf voortdurend in de voorhoede van de internationale sierteeltsector.

MVO Westland

MVO Westland maakt zich sterk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ondersteunt ondernemers bij invulling geven van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.