Certificeringen

Milieu en kwaliteit

Milieu Programma Sierteelt (MPS)
De MPS-Groep ontwikkelt en beheert niet alleen certificaten op het gebied van duurzaamheid en milieu, maar voert zelf ook certificering uit. Daarnaast kunnen kwekers bij MPS terecht voor diverse trainingen binnen dit vakgebied.
Duurzame bloemen en planten.
In de sierteeltketen worden er door kwekers wereldwijd inspanningen geleverd om een schoon en duurzaam product te produceren. Door middel van certificeringen maken bedrijven deze prestaties zicht- en meetbaar. Op de onze website laat de sierteeltsector u graag zien hoe duurzaamheid op de bedrijven wordt toegepast en waarop u kunt letten bij het kopen van bloemen en planten.

MVO Westland
MVO Westland maakt zich sterk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ondersteunt ondernemers bij invulling geven van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Decorum Company
Het handelsmerk Decorum Plants, al meer dan 14 jaar lang toonaangevend in de vakhandel door betere kwaliteit en betrouwbaarheid. Onder de herkenbare ‘Decorum-vlag' brengt Decorum Plants een lijn van 1200 groene en bloeiende potplanten, die in meer dan 40 landen verkrijgbaar zijn dankzij ons netwerk van tientallen geselecteerde exporteurs.

Certificeringen