Streptocarpus Pretty Turtle

Planteigenschappen

De Streptocarpus Pretty Turtle is een mooie sterke compacte plant. De plant heeft de naam 'Pretty Turtle' te danken aan zijn bijzondere fraaie bladeren, die lijken op het schild van een schildpad. Het blad is licht gekarteld en heeft een vlezige textuur, zoals van een vetplant. De kleuren van de Streptocarpus Pretty Turtle lopen vloeiend in elkaar over. Door al deze bijzondere kenmerken is de Streptocarpus Pretty Turtle een echte eyecatcher en geeft sfeer in uw huis door zijn hoge sierwaarde.

Beschikbaarheid

De Streptocarpus Pretty Turtle is verkrijgbaar in potmaat 17 cm en leverbaar vanaf ongeveer week 50 t/m week 2 en van week 5 t/m week 9 bij J & P ten Have.


Potmaat # per pot Kleur Hoogte Fust Laag Kar
17 cm 1 Groen/Bont 22 cm x 3 4 x 3 (12) 20 x 3 (60)

Verzorgingstips

De Streptocarpus Pretty Turtle staat het liefst op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Zorg dat de grond van de Streptocarpus Pretty Turtle matig vochtig is. Geef niet te veel water en geef geen water op het blad. U kunt de Streptocarpus Pretty Turtle gewoon boven op de potgrond water geven. Door af en toe een scheutje plantenvoeding met het gietwater mee te geven behoudt de Streptocarpus Pretty Turtle extra lang zijn sierwaarde.